Bel ons

+31 174 766 120

Retour- en Restitutiebeleid

Retourzendingen zijn geldig voor producten besteld op www.flowersbytwins.com. Is uw bestelling niet helemaal wat u in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Meld je retour aan door een mail te sturen naar sales@flowersbytwins.com met vermelding van je naam, ordernummer, product en liefst (niet verplicht) de reden van retour. U kunt de retourzending dan (op eigen kosten) opsturen naar onderstaand postadres in Honselersdijk. Voor een snelle afwikkeling geven wij de tip om bij de aangifte een naam & rekeningnummer te vermelden. Wij zijn niet aansprakelijk voor pakketten zonder naam, die zonder trackcode worden verzonden of op het verkeerde adres terecht komen. Als er geen naam op of in de doos staat, is het erg moeilijk voor ons om het pakket te vinden. Wij moeten de retourzending binnen 7 kalenderdagen na de retouraangifte hebben ontvangen. U krijgt dan het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op hetzelfde rekeningnummer waarmee u uw bestelling heeft betaald. Geef bij Paypal betalingen aan op welk e-mailadres de betaling kan worden gedaan.

Uitwisselen

Wil je ruilen voor een andere product? Dat is geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen naar sales@flowersbytwins.com met daarin je naam, ordernummer, product en gewenste maat. Vervolgens kunt u de retourzending (op eigen kosten) naar onderstaand postadres sturen:

Flowers By Twins
Middel Broekweg 29 103.21
2675KB Honselersdijk
The Netherlands

Belangrijk: Het product dient binnen 7 dagen in de originele verpakking, ongebruikt, en onbeschadigd te worden geretourneerd. Retourzendingen die niet aan deze eis voldoen, of pakketten die buiten de periode van 7 dagen worden verzonden, worden teruggestuurd naar de eigenaar. De kosten voor het retourneren zijn voor de koper.